Штакетник металевий глянець односторонній 0.45мм (Україна)

49,00
грн.

Паркан з металевого штакетника - це варіант огорожі, на який НЕ  ПОТРІБНО додаткових витрат на догляд.


НАШ ШТАКЕТНИК виробляється ТІЛЬКИ З ВИСОКОЯКІСНОЇ СИРОВИНИ, саме тому НЕ ВИГОРАЄ, НЕ ДЕФОРМУЄТЬСЯ, а фарба НЕ ВИРОШУЄТЬСЯ. ГАРАНТІЯ на нашу продукцію від 10 років!


Технічні характеристики:


*** Товщина металу - 0,45 мм і 0,5 мм;

*** ВИРОБНИКИ СТАЛІ, з якого виготовлений штакетник — Україна (МІП), USS Kosice (Словаччина) 0,45 мм і ArcelorMittal (Польща) 0,5 мм;

*** ОЦІНКУВАННЯ металу - 150 грам / кв.м. і  225 г / кв.м. (що забезпечує антикорозійне покриття і такий метал не іржавіє)

*** ПОКРИТТЯ—одностороннє або двостороннє глянсове 25 мкр фарби (український та словацький метали) та матове 35 мкр у польського металу, що забезпечує стійкість до вигоряння/вицвітання та стійкість до лущення з обох сторін

*** ГАРАНТІЯ на метал - 10 і 20 років відповідно, яка підтверджена сертифікатами якості на сировину!


Штакетник виготовляється ПІД ЗАМОВЛЕННЯ в потрібну для Вас висоту від 0,4 м до 6м  в залежності, якої висоти Ви хочете огородження, протягом 3-5 робочих днів.


У нас найширший АССОРТИМЕНТ  ПО КОЛЬОРАМ І ФОРМАМ.


Отримайте, якісну КОНСУЛЬТАЦІЮ і детальну КОШТОРУ Вашої огорожі, звернувшись до нашого менеджера по телефону: 096-807-68-76 (або пишіть на той же номер Viber, Telegram, WhatsApp)


ПОБАЧИТИ наш штакетник ВИ можете відвідавши наш ОФІС:

вул. Космічна 121Б (територія супермаркету ЛеоКераміка).


По місту Запоріжжя і Запорізької області робимо БЕЗКОШТОВНІ ЗАМІРИ огорож (попередньо домовтесь про виїзд спеціаліста з нашим менеджером)


ПРАЦЮЄМО БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ. Здійснюємо БЕЗКОШТОВНУ адресну ДОСТАВКУ по місту, а також відправляємо новою поштою в інше місто (є накладений платіж)
Click to order