Панель BlockHouse "Мімоза"

335,00
грн.

BlockHouse – колекція з формою панелі під зруб, що дозволяє створити будинок з натуральним зовнішнім виглядом, цьому сприяють 4 приємні натуральні кольори.


При різних комбінаціях елементів можна розставити на будинку колірні акценти, зробити облицювання будинку не тільки функціональним, а й красивим.


Зовнішня поверхня сайдинга відповідає за взаємодію з навколишнім середовищем, її склад протистоїть вигорянню, жолобленню панелей, здуттю та лущенню поверхні.


Внутрішня відповідає за жорсткість конструкції, від якості цієї поверхні залежить як поводитиметься сайдинг при зміні температур та при механічному впливі.


FaSiding – найнадійніший сайдинг! Ми надаємо повну гарантію на свої панелі – 25 років! І єдиний із усіх виробників, дає гарантію збереження кольору протягом усього терміну експлуатації, вказаного в Гарантійному талоні!


Виготовлені з високоякісної сировини на найсучасніших потужностях, що успішно пройшли XENOTEST і випробування на механічні навантаження, стінові панелі FaSiding не бояться часу.


Якщо Вам сподобався варіант фасаду, або виникла ідея, яка підходитиме саме Вашому будинку, наші менеджери допоможуть Вам розрахувати необхідну кількість матеріалу.


Телефонуйте 066-071-70-72 або залишайте заявку на сайті та чекайте зворотного дзвінка!


P.S. Надаємо послугу Безкоштовного виміру Вашого фасаду (попередній запис), розрахунок кошторису послуги "під ключ".

Click to order