Водостічна система Gamrat 150/110

Водостічна система Gamrat гарантують повну корозійну стійкість і виняткову стійкість до впливу агресивних атмосферних факторів.


Переваги:


  • Надійність при екстремальних температурах:

Системи з поліхлорвінілу зберігають свої високі споживчі якості як за умов високих, і низьких температур.


  • Не вимагають фарбування:

Системи, пропоновані нами у найбільш популярних кольорах, не вимагають фарбування та гарантують тим, хто їх вибере, високу естетику та задоволення від правильного вибору.


  • Швидкий монтаж

Елементи системи запроектовані таким чином, щоб монтаж водостічної системи був швидким та легким – економним для інвестора та ефективним для підрядника.


  • Глибокий, дуже ємний жолоб

Глибокий жолоб, що рідко зустрічається, забезпечує велику ємність і пропускну здатність системи. Традиційна форма та посилення жолобів гарантують необхідну жорсткість.


  • Висока несуча здатність

Хомути жолобів двотаврового профілю, виготовлені з високоякісного PVC, забезпечують виняткову стійкість системи до механічних навантажень, таких, як мокрий сніг, бурульки.


  • Складування та транспорт

Фасонні елементи жолобів разом із ущільненнями упаковуються у картонні коробки. Жолоби та водостічні труби зв'язуються в пучки і упаковуються в рукави з пакувальної плівки. Упаковки готові до відправки на збірних піддонах.


Детальний розрахунок комплектуючих водостічної системи саме для Вашої покрівлі допоможуть зробити наші спеціалісти.


Звертайтесь до будь-якого зручного месенджера: 066-071-70-72

Click to order